perjantai 23. marraskuuta 2012

Kuvapläjäys ja storyy






Sori oikeesti ei oo ollu aikaa kirjotella nyt pitkäänaikaan !  joten kun toivomuksia on esitetty siitä että kertoisin omasta elämästäni niin tässä tulee kuvia nyt aika pitkältä aikavälilta mun tavallisista viikonlopuista viikonpäivistä  :)
 No kerron nyt viimeviikonlopusta perjantaina mun kaksi siskonlasta tuli yökylään. Ja lauantaina me oltiin sitten mun siskonmiehen synttäreillä siellä oli oikein mukavaa karaokee ruokaa ja semmosta ja näin mun siskon pikkuvauvan ekaa kertaa tuossa on sen kuviikin:). Sunnuntaina oli vaarnakonfferenssi jossa sitten näki kavereita :) Oli haikeeta lähtee sieltä :( Vaarnakonffa on semmonen joka järjestetään 2 kertaa vuodessa koko vaarnalle tamperetalossa ja jäsenet puhuu siellä. Mutta ihan kaikkii kavereita ei nähny, koska sinne ei tullut helsinginvaarnaa eikä lähetyskenttää.  myöhempien aikojen pyhät on jaettu Suomessa 2 vaarnaan ja yhteen lähetyskenttään jotka kaikki sitten omassa paikassaan pitävät vaarnakonfferenssin. Mutta kaikkii kavereita näkee, sitten uudenvuodenkonffassa. Uutenavuotena! Oon ihan innoissani siitä ja ootan sitä:) Sinne tulee kaikki nuoret ympäri suomee :) Ja se kestää 2 yötä:) Ootan sitä, koska näkee kavereita siel on disco tanssit todistuskokous yms:D No sitte sunnuntaina sen vaarnakonffan jälkeen menin mun kaverille Melinalle ! :) Ja meillä oli ihan superkivaa. Ootan myös jouluu! Seuraavassa postauksessa sitten vastailen niihin kysymyksiin mitä te lukijat ootte lähettäny:)  Ja ps tässä postauksessa on kaikkia kuvia pitkältä aikaväliltä mutta, myös aika uusii:)  Nyt toimintoihin kirkolle :)
















tiistai 13. marraskuuta 2012

Call me maybe

Eli tää on tällänen iha lyhyt postaus, kun ei oo nytten aikaa kirjottaa pitempää postausta. Mutta asiaan, tähän postaukseen on tarkotus kertoo mistä te haluatte mun blogissani kertovan eli postausehdotuksii :)

+ ehdotuksia kuukauden mormoneiksi

+ saa vielä kysyä kysymyksiä kirkosta  ja myös musta saa kysyy eli tavalline kysymyspostausjuttu :) (huom ei asiattomia)  mihin vastaan jossakin postauksessa sitten parhaani mukaan:)

Että tämmöstä sitten :)

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kuukauden mormoni on.....


Eli mun idea on että joka kuukausi mä valitsen ja kysyn luvan joltakin mun tuntemalta henkilöltä joka kuuluu tähän myöhempien aikojen pyhien jeesuksen kristuksen kirkkoon eli lyhennyksii Map-kirkko tai mormoni-kirkko.

Marraskuun mormoni on Susanna Koivisto hän on kuukauden mormoni koska....


Hän todella on.

säädyllinen

Esimerkkillinen

uskollinen ja vahva kirkossa

rohkea 

hauska

awesome persoona

Tietää tosi paljon evankeliuminasiosta :)

Hengellinen ihminen.

Kaikkien kaveri.

Mulle myös tosi hyvä ystävä :)

Susanna on niin valaiseva ja kannustava persoona.

Hän on myös pitkäjäänteinen.

paljon kaikissa jutuissa mukana mm.partio koulunoppilaskunta.

Hän todellakin on ahkera.

Hänellä on paljon projekteja.

Tottakai hän on myös hauska.

ja kaunis :)

Mietin usein kuinka voisi olla kuin Susanna on.





Kysyin Susannalta muutamii kysymyksii

Lempipyhistenkohta ?  Alma 37:37 Miksi ? "Mun pappa anto tän kohdan mulle, kun menin kasteelle ja lupas, että se voi siunata mun elämää, kun opettelen sen ulkoa ja elän sen mukaan"

Lempikirkontapahtuma ? Efy Miksi ? "Koska se on vaan niin paras" !

Tasovaatimus nuorten voimaksi lehtisessä mitä on vaikein noudattaa ? "Mun pitäis olla nöyrempi ja ahkerampi. Välillä tulee käytettyä liikaa aikaa kaikkeen turhanpäiväiseen Lpopäivän pyhittäminen on kans vaikeeta, koska mulla on paljon partiotapahtumia sunnuntaisin, enkä millään haluis jättää niitä väliin! ja joskus on koulussa kiireitä, niin tekis mieli tehdä läksyjä sunnuntaina. Mutta sunnuntai voi olla aivan ihana päivä, kun ymmärtää lepopäivän merkityksen:)"


Kiitos Susanna vastauksista ja kiitos, että lähdit tähän juttuun mukaan :) se vaatii rohkeutta mutta sitäkin sulta löytyy:) Ensi kuussa sitten kuukauden mormoni nro 2. ;)

Lopuksi vielä kuvia  Susannasta pää-osin meidän kahden yhteiskuvia :)












perjantai 9. marraskuuta 2012

"Pyrkiessämme elämään nuortennaistenarvojen mukaisesti"

Syy miksi oon nyt puhunut jonkun verran valinnoista ja silleen.On että me sovittiin mun nuortennaistenjohtajan kanssa, että voisin käsitellä aina vähän tätä aihetta. Mutta on myös muita aiheita usko, jumalallinen-luonne, henkilökohtainenarvo, tieto,valinnat ja vastuu, hyvät teot, nuhteettomuus ja hyveellisyys.


Ensin mä vähän selitän näistä eli

Nuhteettomuus=tekee hyvää on vilpitön ei riko käskyjä.

jumalallinen luonne=hyviä luonteenpiirteitä


Ensimmäisessä arvot-postauksessa käsittelen. Jumalallista luonnetta

mun mielestä eräitä ominaisuuksia siihen on rehellisyys uskollisuus, puhtaus, siveellisyys, nuhteettomuus, ystävällisyys, vilpittömyys,puhdas kielenkäyttö, säädyllisyys (pukeutumisessa)
totteleminen,  kärsivällisyys, kunnioitus.

Ne on sellasia ominaisuuksia mitä pitäis yrittää kaikkien kehittää. Munkin pitäisi noita tosiaan kehittää.
Haastan kaikkia lukijoita myös niitä ketkä ei oo kirjautunu mun lukijoiksi valitsemaan noista arvoista yhden ensiviikoa varten ja kehittämään sitä.
Ja esimerkkinä itse valitsen ystävällisyyden vanhempiani kohtaan. Ja pyrin sitä kehittämään. Mun mielestä on hyvä idea laittaa tää mitä aikoo kehittää johonkin lapulle näkyvälle paikalla jotta muistaa sen.


HUOM nuoretnaiset voi olla että tästä saattaa saada Jumalallisen luonteen valinnaisen kokemuksen;)