torstai 20. syyskuuta 2012

PIENET LAPSET

hyvä mieli tarttuu ja oon itsekkin huomannut että jos joku hymyilee etenkin lapset ja muutkin niin alkaa itsekkin hymyilemään :-) Lapset on vaan niin ihania esimerkillisiä ja vilpittömiä ja sellasia puhtaita myös ne ei oo vielä tehnyt syntiä. Me uskotaan että alle 8-vuotias ei ole vastuussa teoistaan .  (toki vanhempanakin saa mennä kasteelle)
Kaste eroaa vauvakasteesta esimerkiksi sillä tavalla että siinä upotetaan kokonaan veteen ja lapsesta rekistöröityy kirkonjäsen vasta kun hän menee kasteelle ja lapsi saa itse päättä meneekö hän kasteelle. Suurinosa ihmisistä jotka ovat olleet kirkossa koko ikänsä menevät kasteelle 8-vuotiaana, ,mutta jokaisella on mahdollisuus tehdä päätös itse. Suurin lahja minkä kasteesta saa on, että saa pyhänhengenlahjan tunnetaan paremmin nimellä omatunto. Me uskotaan että "omatunto" eli siis se pyhänhengen lahja tulee jumalalta. Pyhänhengenohjaus mun mielestä aivan mieletön asia kun, kaikissa päätöksissä pienissä ja suurissa voi saada apua suoraan taivaasta. Oon siitä tosi kiitollinen.







"KUN KASTEEN VESI MINUT ON PESSYT PUHTAAKSI VOIN KAIKEN PAHAN VOITTAA JA SAADA ANTEEKSI NIIN PUHDAS MYÖS JA KAUNIS OLKOON ELÄMÄSI TÄÄ ET EN ISÄN LUOKSE TAIVAASEEN SE MINUT KERRAN VIEN"

SUPERI& WEEKEND YEAH

No niin, se mun eka superi sitten olikin viimeviikonloppuna , mutta ensin kerron teille vähän perjantaista mun kolme kaverii pohjosesta ja yks ihan vaan tästä läheltä :) tuli meille perjantaina. Ennen perjantaiillantoimintoja emme ehtineet tehä muuta kun laittaa hiuksii :D tosin tosiasiassa se meni niin että, Nina suoristi mun ja Marian hiukset :D Tessa joka siis on iha täältä läheltä tuli vähän myöhemmin kun noi muut :) Toimintojen jälkeen mentiin kaupan kautta meille ihan perus syötiin herkkuja ja lähettiin lähipuistoon siitä ei sen enempää ;)  Oli erittäin mukava lähteä superiin 3-6 h yöunilla kuka nyt meistä milläkin , mutta koska oltiin kuitenkin kaikki innoissamme ekasta superista nii ei se paljoo haitannu mitä nyt vähän väsytti....:D  Siellä oli sika kivaa! Aluksi tunnelma oli vähä laimee. Ohjelmana oli erilaisii luokkii mitä sai esim. Minuuttipeli , taekwondo, painanta ja hengellinenluokka ja grafiittienteko. Olin painannassa ja hengellisessäluokassa ja taekwondossa, mutta lopetin sen kesken :D  Hengellinen luokka oli mun mielestä paras niistä luokista missä olin! Lopuksi oli disko oli parasta diskossa! :) Lopuksi vähän kuvia viikonlopusta ;-) + hyvän-mielen kuvia :D



torstai 13. syyskuuta 2012

I love look youtubevideos when I`m little sick


Forever together

Heippa taas kaikki anteeksi näin pitkä tauko :)

Mutta aiheena on tosiaan tänään Forever together

Meidän pyhinpaikka on temppeli ja siellä voidaan tehdä monia pyhiäliittoja kuten esimerkiksi temppeliavioliitto se eroaa tavallisesta avioliitosta mm sillä lailla, että se on ikuinen eli se jatkuu myös kuoleman jälkeen. Mun tavoite on temppeliavioliitto kelvollisen miehen kanssa mietin ,että kannattaa valita ne poika huolella ,koska sen saman pojan kanssa on tarkoitus olla ikuisuuteen saakka. Ja sitten, kun on tarpeeksi vanha seurustelemaan (16v). Mun mielestä myöskin kannattaa valita poika jota oikeasti rakastaa ja uskoo rakastavansa vielä monen monen vuoden päästä. Mun mielestä tää päätös ettei tyydy mihinkään muuhun kun temppeliavioliittoon kannattaa tehdä varhain. Nuorissa-naisissa sunnuntaisin on ollut hyviä oppiaiheita temppeliavioliitosta ja ne on auttanut päätöksen teossa :)









sunnuntai 2. syyskuuta 2012

MITÄ KIRKKO JA EVANKELIUMI MERKITSEE MULLE

Eli otsikko oli mitä kirkko evankeliumi merkitsee mulle. Ne on yhtiä tärkeimpiä asiota mun elämässä. Ne antaa mun elämälle suunnan ja paljon voimaa erityisesti kirkon ystävät  ei tarvi mennä sinne minne virta vie. Vaan ns. mennä siitä kaikista kapeimmasta portista mistä harvat menee. Evankeliumi on niin hieno juttu , koska sen avulla voi saada vastauksii kysymyksiin ja tietää niin paljon asiota mitä muissa kirkoissa ei vielä tiedetä. Me uskotaan että me voidaan saada elävältä profeetalta ilmoitusta vielä tänäkin päivänä ja mun mielestä se on tosi hieno juttu, koska voi koko ajan saada uutta ajankohtaista tietoo :) Entäs seminaari mun mielestä sen on yksi hienoimmista jutuista mitä kirkko tarjoo, mulla on nyt 2 viikkoo seminaarii ja wow se on ihan mahtava juttu! Vaikka joskus tuntuu että, "emmä jaksais tehä niitä tehtävii" :D ja mä uskon et monista muistakin tuntuu siltä välillä. Mut tää on nyt niille: ne kannattaa tehä huolellisesti oppii niin paljon ja sitten kannattaa aloittaa seminaari aina rukouksella. Meille nuorille on tosi paljon kaikenlaista toimintaa kirkonpiirissä . Kahden viikon päästä on superi= nuorille 14-17 tarkoitettu tapahtuma missä on jotakin toimintaa disco ja jokin hengellinen tuokio. Niin no sellanen meillä on 2 viikon päästä ja oon tosi innoissani! Se on mun ensimmäinen superi koska täytin toukokuussa 14 ja kesällä ei ollut supereita. Ja tää superi on tällänen nimitys kirkonpiirissä sen oikea nimi on superlauantai. Mutta nää superit konfferenssit nuortennaisten
leirit ihannepäivät= no ne on vähän niinkuin superit :D seminaari ja perjantaiillantoiminnat temppelimatkat on mulle tosi tärkeitä ja merkitsee tosi paljon! Tavata nuorii keillä omn samat arvot ja sama tavoite päästä taivaanisän luokse eli me uskotaan että kun me kuollaan niin me päästään taivaanisän luokse :) pitkä postaus tällä kertaa. yritän huomenna ehtiä kans kirjoittamaan. Mutta nytten öitä kaikille :)